Om Oss

about_01
pexels-karolina-grabowska-4386464
Velkommen til

Ensjøbyen Medisinske Senter

Ditt velvære, vår prioritet

Velkommen til Ensjøbyen Medisinske Senter. Vi er her for å hjelpe deg med å ta vare på helsen din, uansett hvilke behov du har. Vi tilbyr en rekke tjenester som dekker både forebyggende og behandlende helseomsorg, fra enkel rådgivning til mer omfattende diagnostikk og behandling. Vårt erfarne team av leger, sykepleiere og andre helsepersonell er dedikerte til å gi deg den beste omsorgen mulig, og vi legger stor vekt på å skape et trygt og behagelig miljø for våre pasienter. Ta gjerne kontakt med oss for å lære mer om hva vi kan tilby deg, eller for å bestille time hos en av våre spesialister. Vi ser frem til å ta vare på deg og din helse.

ensjøbyen

Vi tilbyr
Kvalitetstjenester
og god service

  • 01. Dyktige fagpersoner Vårt team av dyktige fagpersoner består av fastleger, kiropraktorer og fysioterapeuter som har lang erfaring og ekspertise innen sine felt. Vi er opptatt av å gi våre pasienter individuell oppmerksomhet og tilpassede behandlingsplaner som er tilpasset deres spesifikke behov.
  • 02. Moderne klinikk Vi har en moderne og godt utstyrt klinikk som gjør det mulig for oss å gi den beste behandlingen til våre pasienter. Vi investerer stadig i nye teknologier og oppdaterer våre kunnskaper og ferdigheter for å sikre at våre pasienter får den beste behandlingen som er tilgjengelig.
  • 03. Mennesker i fokus Vi tror på å bygge tillit og langvarige relasjoner med våre pasienter. Vi tar oss tid til å lytte til dine bekymringer og spørsmål, og vi er alltid her for å støtte deg på reisen til bedre helse og velvære.
våre ansatte

Møt vår dyktige team

Ditt velvære er vår lidenskap
Hos oss får du helhetlig helsehjelp under samme tak